Miksi terapiaan?

Kärsitkö kielteisestä minäkuvasta, selittämättömistä kivuista tai mielenterveysongelmista? Terapiaan voi hakeutua, vaikka syy ei olisi iso tai selvillä. Harkitse terapiaa, jos jokin ongelma rajoittaa elämää etkä selviä omin avuin. Opit samalla empatiaa itseäsi kohtaan. 

Pelkäätkö jääväsi yksin tai vältteletkö tiettyjä tilanteita? Rajoittaviin pelkoihin voi auttaa ratkaisukeskeinen terapia, joskus nopeastikin. Ole silti joustava: esiin voi nousta uusia ongelmia, jotka vievät aikaa. Sitoutuminen prosessiin on tärkeää. Terapeutti ei ratkaise asioita puolestasi vaan tarjoaa työkaluja.

Tutkimusten mukaan vain kolmasosa ihmisistä on luonnostaan taitavia ihmissuhteissa. Muut joutuvat opettelemaan sosiaalisia taitoja enemmän, ja terapia voi auttaa siinäkin. Jos koet suhteissasi katkeruutta, luottamuspulaa tai vaikka mustasukkaisuutta, terapiassa voi tutkia niiden syitä. 

 Isot muutokset, kuten avioero tai potkut, voivat ajaa identiteettikriisiin. Terapiassa voit tutkia arvojasi ja hakea uutta suuntaa elämällesi. Terapeutti toimii peilinä, josta näet itsesi uudesta kulmasta. Tärkeintä on luottamus ja sujuva keskustelu.

Lapsuudessa voi syntyä kiintymyssuhdevaurioita, jotka voivat aiheuttaa traumoja. Osin unohtunutkin trauma saattaa haitata elämää. Terapeutin kanssa asiaa voi käsitellä turvallisesti. Akuutissa hädässä kannattaa hakea kriisiapua. 


Tarjoan lyhytterapeuttista tukea erilaisissa elämänkriiseissä. Voit hakeutua luokseni mistä syystä tahansa: kipeä ajanjakso elämässä, tarve puhua ajatuksia/tunteita ulkopuolisen kanssa, selkeä ongelma mihin haluat apua, kun ei enää jaksa tai keksi yksin ratkaisuja.

Voit tulla vastaanotolleni yksin, kaksin tai ryhmänä. 

Vastaanottoni sijaitsee osoitteessa Kauppalankatu 25, 45100. Myös etätapaamiset ovat mahdollisia mistä päin maailmaa tahansa.

Tapaaminen 60min / opiskelijana 60€ sis.alv24% myös puhelimitse / whatsapp.

Voit varata aikoja numerosta +358442405489.