Jooga

Mitä sinun tarvitsee tietää joogasta ennen kuin tiedät siitä mitään tai kun vasta harkitset joogan aloittamista.

Kysy mitä haluat? Miksi hakeudut joogan pariin? Vastauksesi antaa sinulle paljon ymmärrystä ja kertoo minkälaiselle tunnille sinun olisi hyvä hakeutua. Haetko fyysistä vahvuutta, henkistä yhteyttä, rauhaa, rentoutumista? Syy mikä tuo sinut harjoituksen pariin ei kuitenkaan välttämättä ole sama syy mikä pitää sinut harjoituksessa.

Yin jooga on rauhallista, passiivisia avauksia tähdäten syvemmälle kehon kireyksiin, lukkoihin ja sisäelimiin. Yin harjoitus yhdistää kiinalaista lääketiedettä perinteiseen joogaan.

Yang jooga sisältää oikeastaan kaikki muut joogatyylit paitsi Yin ja restorativiset harjoitukset. Yang harjoituksissa on virtaavuutta, liikettä ja lämpöä. Tähtää punaiseen osaan kehossasi, verenkierto/lihakset/sydän. 

Itse pidän kuitenkin tärkeimpänä opettajaa, koska jokainen opettaja tuo harjoitukseen itsensä. Opettaja tulkitsee harjoitusta/opetustaan oman oppimansa ja kokemuksensa läpi. Mitä opettaja pitää oleellisena ja tärkeänä muokkaa harjoitusta. Opettajasi voi siis vaihdella elämäntilanteesi mukaan, kuka puhuttelee sinua kulloisessakin hetkessä, keneltä saat sitä nimenomaista oppia. 

Palveluni

Olen opettanut joogaa täysipäiväisesti vuoden 2014 lopusta, opetettuja tunteja on kertynytkin tuhansia ja jokainen niistä on muuttanut minua ja opettanut jotakin uutta. Olen alkanut hyödyntämään kokemustani myös yksityistuntien ja koulutusten muodossa. Opetan yin ja yang (flow) tyylein. Käytän kiinalaisen lääketieteen viisautta osana opetustani, kunnioitan joogan perinteitä ja sovellan niitä opetuksissani sen mukaan mitä niistä olen itse omaksunut. Näen jokaisen ihmisen omanaan, meissä on paljon samaa ja kuitenkin olemme niin erilaisia.

Joogatunnit

avoimet tunnit, yritystunnit, yksityistunnit

*yksityistunnit alk.75€ / 1hlö

*ryhmät hinnoitellaan aina erikseen

Joogahieronta

Tässä yhdistyy joogan asennot, akupainanta, hengitys ja liike/hieronta.

60€ / arkisin 8-16

90€ / iltaisin, viikonloput

Joogalomat

Ohjaan joogalomia ulkomailla ja kotimaassa.

Koulutukset

Järjestän joogaopettajille lisä koulutuksia. Koulutuksia myös tilauksesta yrityksille tai yhteisöille.

Puhuminen

Hyvinvointi luentoja liittyen mm. joogaan, palautumiseen, stressin käsittelyyn.

Workshopit

käsilläseisonta, kehonhallinta, taaksetaivutukset, hengitysharjoitukset, joogaa.

Tulevia tapahtumia

Varaa paikkasi ajoissa, tykkään pitää tapahtumat pieninä.

Kesän päätös joogaretriitti / Luumäellä

20.-22.8 viikonlopun mittainen joogaretriitti maalla! Lue lisää ja varaa oma lomasi <3

300€

Oppilaideni palautteita

Tunneiltasi saan jotain sellaista mitä ei muualta löydy. -Hellevi