Jooga on mun keholle ja sielulle

Mitä sinun tarvitsee tietää joogasta ennen kuin tiedät siitä mitään tai kun vasta harkitset joogan aloittamista.

Kysy itseltäsi mitä haluat? Miksi hakeudut joogan pariin? Vastauksesi antaa sinulle paljon ymmärrystä ja kertoo minkälaiselle tunnille sinun olisi hyvä hakeutua. Haetko fyysistä vahvuutta, henkistä yhteyttä, rauhaa, rentoutumista? Syy mikä tuo sinut harjoituksen pariin ei kuitenkaan välttämättä ole sama syy mikä pitää sinut harjoituksessa.

Yin jooga on rauhallista, passiivisia avauksia tähdäten syvemmälle kehon kireyksiin, lukkoihin ja sisäelimiin. Yin harjoitus yhdistää kiinalaistalääketiedettä perinteiseen joogaan. Valkoinen sinussa, kuten luut/nivelet/jänteet/ ligamentit/kalvot.

Yang jooga sisältää oikeastaan kaikki muut joogatyylit paitsi Yin ja restoratiivisen harjoituksen. Yang harjoituksissa on virtaavuutta, liikettä ja lämpöä. Tähtää punaiseen osaan kehossasi, verenkierto/lihakset/sydän. 

Itse pidän kuitenkin tärkeimpänä opettajaa, koska jokainen opettaja tuo harjoitukseen itsensä. Opettaja tulkitsee harjoitusta/opetustaan oman oppimansa ja kokemuksensa läpi. Mitä opettaja pitää oleellisena ja tärkeänä muokkaa harjoitusta. Opettajasi voi siis vaihdella elämäntilanteesi mukaan, kuka puhuttelee sinua kulloisessakin hetkessä, keneltä saat sitä nimenomaista oppia. 

Palveluni

Olen opettanut joogaa täysipäiväisesti vuodesta 2014, opetettuja tunteja on kertynytkin tuhansia ja jokainen niistä on muuttanut minua ja opettanut jotakin uutta.  Hyödynnän kokemustani myös yksityistuntien ja koulutusten muodossa. 

Opetan yin ja yang (flow) tyylein. Käytän kiinalaisen lääketieteen viisautta osana opetustani, kunnioitan joogan perinteitä ja sovellan niitä opetuksissani sen mukaan mitä niistä olen itse omaksunut. Näen jokaisen ihmisen omanaan, meissä on paljon samaa ja kuitenkin olemme niin erilaisia.

Joogatunnit

avoimet tunnit, yritystunnit, yksityistunnit

*yksityistunnit 1hlö/75€ / 2hlö/100€

*ryhmät hinnoitellaan aina erikseen

Joogahieronta

Tässä yhdistyy joogan asennot, akupainanta, hengitys ja liike/hieronta.

100€

Joogalomat

Ohjaan joogalomia ulkomailla ja kotimaassa. Voit myös palkata minut sinun aktiivi-/hyvinvointilomalle mukaan ohjaamaan.

Oma opettaja

Eikö ryhmätunnit oo sun juttu? Haluatko tehokkaan just sinulle suunnitellun harjoituksen joka kerta? Opettajan tuki linjan päässä.

180€ / kk / 3 tapaamista

Puhuminen / kouluttaminen

Hyvinvointi luentoja liittyen mm. työhyvinvointi, palautuminen, stressin käsittely. Yritysvalmennusta, reteaming.

Workshopit

käsilläseisonta, kehonhallinta, taaksetaivutukset, hengitysharjoitukset, joogaterapia.

Verkkokurssit / Online jooga

Verkkokaupasta löydät aina myynnissä olevat kurssit teemoineen.

Tulevia tapahtumia

Jooga & surffi -retriitti Costa Rica

Marraskuussa pienellä ryhmälle aurinkoon! Viikko täynnä joogaa, surffia ja aurinkoa

Oppilaideni palautteita

Tunneiltasi saan jotain sellaista mitä ei muualta löydy. -Hellevi