Tunneltasi saan jotain mitä muualta ei löydy. -Hellevi

Jooga / keholle ja sielulle

Mitä sinun tarvitsee tietää joogasta ennen kuin tiedät siitä mitään tai kun vasta harkitset joogan aloittamista.

Kysy itseltäsi mitä haluat? Miksi hakeudut joogan pariin? Vastauksesi antaa sinulle paljon ymmärrystä ja kertoo minkälaiselle tunnille sinun olisi hyvä hakeutua. Haetko fyysistä vahvuutta, henkistä yhteyttä, rauhaa, rentoutumista? Syy mikä tuo sinut harjoituksen pariin ei kuitenkaan välttämättä ole sama syy mikä pitää sinut harjoituksessa.

Yin jooga on rauhallista, passiivisia avauksia tähdäten syvemmälle kehon kireyksiin, lukkoihin ja sisäelimiin. Yin harjoitus yhdistää kiinalaistalääketiedettä perinteiseen joogaan. Valkoinen sinussa, kuten luut/nivelet/jänteet/ ligamentit/kalvot.

Yang jooga sisältää oikeastaan kaikki muut joogatyylit paitsi Yin ja restoratiivisen harjoituksen. Yang harjoituksissa on virtaavuutta, liikettä ja lämpöä. Tähtää punaiseen osaan kehossasi, verenkierto/lihakset/sydän.

Oli joogan tyyli mikä tahansa, valitse opettaja joka voi tukea sinua siinä hetkessä missä olet. Kokeile eri opettajia ja löydät omasi.

Millainen olen opettajana

Olen luonteeltani hyvin luova ja herkkä tunnistamaan ihmisten tunnetiloja. Tämä näkyy myös vahvasti opetuksessani, intuitiivisesti kuljetan harjoitusta eteenpäin aistien oppilaitani. Se ei tarkoita aina sitä, että en haastaisi sinua tai veisi sinua paikkoihin kehossasi mitä vastustat, koska jooga on niin paljon muutakin kuin asana. Luovuus näyttäytyy etenkin liikkeissä ja niiden ketjuttamisessa, siinä miten tuon yhteen liikkeen, hengityksen, kehon ja mielen. Opetukseni on jotain tieteen ja taiteen väliltä.


Terapia

Voit tulla luokseni matalalla kynnyksellä, et tarvitse mitään ihmeellistä syytä tai lähetettä terapiaan. Voit tulla luokseni minkä asian kanssa tahansa.

Kärsitkö ehkä kielteisestä minäkuvasta, selittämättömistä kivuista tai mielenterveysongelmista? Terapiaan voi hakeutua, vaikka syy ei olisi iso tai selvillä. Harkitse terapiaa, jos jokin ongelma rajoittaa elämää etkä selviä omin avuin. Opit samalla empatiaa itseäsi kohtaan.

Pelkäätkö jääväsi yksin tai vältteletkö tiettyjä tilanteita? Rajoittaviin pelkoihin voi auttaa ratkaisukeskeinen terapia, joskus nopeastikin. Ole silti joustava: esiin voi nousta uusia ongelmia, jotka vievät aikaa. Sitoutuminen prosessiin on tärkeää. Terapeutti ei ratkaise asioita puolestasi vaan tarjoaa työkaluja.

Muut joutuvat opettelemaan sosiaalisia taitoja enemmän, ja terapia voi auttaa siinäkin. Jos koet suhteissasi katkeruutta, luottamuspulaa tai vaikka mustasukkaisuutta, terapiassa voi tutkia niiden syitä.

Isot muutokset, kuten avioero tai potkut, voivat ajaa identiteettikriisiin. Terapiassa voit tutkia arvojasi ja hakea uutta suuntaa elämällesi. Terapeutti toimii peilinä, josta näet itsesi uudesta kulmasta. Tärkeintä on luottamus ja sujuva keskustelu.

Lapsuudessa voi syntyä kiintymyssuhdevaurioita, jotka voivat aiheuttaa traumoja. Osin unohtunutkin trauma saattaa haitata elämää. Terapeutin kanssa asiaa voi käsitellä turvallisesti. Akuutissa hädässä kannattaa hakea kriisiapua. 

Varaa aika whatsapp +358442405489

Joogahieronta

Koko kehoa hellivä hoito. Joogahieronnassa yhdistyy joogan asennot, hengitys ja akupainanta. 

Hoito on hyvin yksilöllinen, aina asiakkaalle suunniteltu kokonaisuus. Käsittely voi olla rentouttavampi tai tehokkaasti liikeratoja manipuloiva tai käsittely voi keskittyä vaikka tiettyyn osaan kehoa (jalat, ylävartalo, pää ja niskat). Kysyn aina muutaman kysymyksen varauksen yhteydessä, jotta saan käsityksen tarpeista ja toiveista. Esitiedoilla ja omalla ammattitaidolla luon mahdollisimman henkilökohtaisen hoidon.

"en ole koskaan ollut näin rentoutunut" 

Varaa aika whatsapp +358442405489 tai etsi vapaita aikoja ajanvarauskalenterista.

Joogaterapia

Palvelukokonaisuus jossa yhdistyy perinteinen terapia ja joogan keholliset avaukset.

Yleensä tapaamiset alkavat keskustellen. Puhumme syistä jotka ovat tuoneet luokseni, oli se sitten miten epämääräistä tahansa. Sen jälkeen teemme harjoituksen, jonka tarkoitus on käsitellä keskusteltuja aiheita myös kehosta. 

Fyysinen osa tapaamisesta sisältää asanaa (joogan asentoja), hengitysharjoituksia, mielikuvaharjoituksia ja /tai liikettä. Tapaamisen lopussa tiivistämme oleellisen sisällön yhdessä ja keskustelemme mahdollisista kotitehtävistä. Päätämme joka kerta uudelleen onko meidän syytä tavata vielä.

Yksi tapaaminen kestää 60-90min.

Varaa aika whatsapp +358442405489

Valokuvaus

Olen harrastelijavalokuvaaja. Pyrin kuvissani taltioimaan energiaa, joka välittää jotain tunnetta. Parhaat kuvat pysäyttää, saa pohtimaan, esittämään kysymyksiä tai haltioi katsojan.

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.