Joogaa ja terapiaa

Yhdessä tai erikseen. Yksilölle tai yritykselle. 101 tai ryhmälle.

Jooga / keholle ja sielulle

Joogaa itsellesi hyvä olo on täysin mahdollista. Joogaamalla parempi itsetunto, opit kehopositiivisuutta ja myötätuntoa.

Sun joogaharjoitus on paikka, jossa saat kokea ja kokeilla. Turvallisesti tutustua itseesi aina uudelleen ja uudelleen. Saat tuntea, löytää ja oivaltaa.

Millainen olen opettajana

Olen luonteeltani hyvin luova ja herkkä tunnistamaan ihmisten tunnetiloja. Tämä näkyy myös vahvasti opetuksessani, intuitiivisesti kuljetan harjoitusta eteenpäin aistien oppilaitani. Se ei tarkoita aina sitä, että en haastaisi sinua tai veisi sinua paikkoihin kehossasi mitä vastustat, koska jooga on niin paljon muutakin kuin asana. Luovuus näyttäytyy etenkin liikkeissä ja niiden ketjuttamisessa, siinä miten tuon yhteen liikkeen, hengityksen, kehon ja mielen. Opetukseni on jotain tieteen ja taiteen väliltä.

Tunneltasi saan jotain mitä muualta ei löydy. -Hellevi


Terapiaa elämän haasteisiin

Voit tulla luokseni matalalla kynnyksellä, et tarvitse mitään ihmeellistä syytä tai lähetettä terapiaan. Voit tulla luokseni myös ihan minkä asian kanssa tahansa. Sinua varten. 

Kielteinen minäkuva, selittämättömiä kipuja tai mielenterveysongelmia? Terapiaan voit hakeutua, vaikka syy ei olisi iso tai selvillä. Harkitse terapiaa, jos jokin asia rajoittaa elämääsi tai aiheuttaa ongelmia.

Terapeuttina en ratkaise asioita puolestasi vaan tarjoan työkaluja, olen peilinä ja kuljen vierelläsi, elämäsi ehkä vaikeimmissa hetkissä.

Tärkeintä minulle on luottamus ja hyvä terapiasuhde. Ammattina ystävä, pyrin luomaan samanlaisen luottamussuhteen kuin ystävän kanssa kuitenkin pitäen suhteen ammattimaisena.

Päätämme joka kerta uudelleen onko meidän vielä tarpeen tavata.

Varaa aika whatsapp +358442405489


Lyhytterapiaa työyhteisölle

Vaikuttavaa lyhytterapiaa työntekijöille, esimiehille ja/tai johtajille. Työhyvinvointia voidaan parantaa paljon puhumalla, kun puhutaan henkilölle tärkeistä asioista. Lyhytterapia on tehokasta ja sopii kaikille. Voimme yhdistää myös terapian ja liikunnan samaan palveluun.

Suunnitellaan yhdessä teidän yhteisölle ja teidän tavoitteisiin sopiva paketti.


"en ole koskaan ollut näin rentoutunut" -Kaisa

Varaa aika whatsapp +358442405489 tai etsi vapaita aikoja ajanvarauskalenterista.

Joogahieronta


Pinjan joogahieronnassa yhdistyy thaihieronta, jooga, akupainanta, jäsenkorjaus ja hengitys.

Kokovartalo hoito

Käsitellään jalat, lantio, vatsa, kädet, hartiat ja pää. Ihminen on kokonaisuus ja tämä hoito vaikuttaa hyvin kokonaisvaltaisesti. Eri vaivoihin tai ihan vain rentoutukseen.

Puolihoito

Käsitellään jalat, lantio. Selkävaivoihin, liikkuvuutta lisäävä, aineenvaihduntaa lisäävä.

Ylävartalo hoito

Pää ja hartiat. Päänsärkyihin ja niskajumeihin. Hemmoteluun.

Henkilökohtainen hoito

Räätälöidään asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan.

Joogahieronta silkissä

Hieronnassa käytetään apuna joogasilkkiä kannattelemaan kehoa, keinutteluun ja lihaksien avaukseen.


Joogaterapia

Palvelukokonaisuus jossa yhdistyy perinteinen terapia ja joogan keholliset avaukset.

Yleensä tapaamiset alkavat keskustellen. Puhumme syistä jotka ovat tuoneet luokseni, oli se sitten miten epämääräistä tahansa. Sen jälkeen teemme harjoituksen, jonka tarkoitus on käsitellä keskusteltuja aiheita myös kehosta. Kaikki yhdessä tapaamisessa tai eri käyntikerroilla.

Fyysinen osa tapaamisesta sisältää asanaa (joogan asentoja), hengitysharjoituksia, mielikuvaharjoituksia ja /tai liikettä. Tapaamisen lopussa tiivistämme oleellisen sisällön yhdessä ja keskustelemme mahdollisista kotitehtävistä. Päätämme joka kerta uudelleen onko meidän syytä tavata vielä.

Yksi tapaaminen kestää 60-90min.

Kysy vapaata aikaa whatsapp +358442405489


Kuva: Heli Savolainen
Kuva: Heli Savolainen

Valmennus/kouluttaminen/mentorointi

Hyvinvointivalmennusta, opi voimaan paremmin. Valmennus rakennetaan sopimuksen mukaan alkukartoituksella. Yksilöille tai yhteisöille.

Koulutukset. Järjestän koulutuksia omissa tiloissani tarpeen mukaan. Olen myös valmis tulemaan sinun luokse kouluttamaan henkilökuntaasi.

Koulutusaiheita: hyvinvointi, kehotyöskentely (kehonhallinta, kehonhuolto, erkonomia), ihmisen kohtaaminen, vuorovaikutustaidot, läsnäolo, asiakaspalvelu, luovatyö, pienyrittäjyys.

Mentorointi. Jos olet yrittäjäksi aikova, aloittelija tai joogaopettaja, muu hyvinvointialan ammattilainen ja kaipaat tukea, oppia niin laita viestiä ja kysy tapaamista.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!


Valokuvaus

Olen harrastelijavalokuvaaja. Pyrin kuvissani taltioimaan energiaa, joka välittää jotain tunnetta. Parhaat kuvat pysäyttää, saa pohtimaan, esittämään kysymyksiä tai haltioi katsojan. Olen avoin työtarjouksille. Voimme yhdessä suunnitella sinun näköiset kuvaukset! 

Rento studio kuvaus
Hääkuvaus
Harrastuskuvaus
Perhekuvaus

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.