Terapia

varaa aika whatsapp; 0442405489

Terapiaa elämän haasteisiin

Voit tulla luokseni matalalla kynnyksellä, et tarvitse mitään ihmeellistä syytä tai lähetettä terapiaan. Voit tulla luokseni myös ihan minkä asian kanssa tahansa. Sinua varten. 

Kielteinen minäkuva, selittämättömiä kipuja tai mielenterveysongelmia? Terapiaan voit hakeutua, vaikka syy ei olisi iso tai selvillä. Harkitse terapiaa, jos jokin asia rajoittaa elämääsi tai aiheuttaa ongelmia.

Terapeuttina en ratkaise asioita puolestasi vaan tarjoan työkaluja, olen peilinä ja kuljen vierelläsi, elämäsi ehkä vaikeimmissa hetkissä.

Tärkeintä minulle on luottamus ja hyvä terapiasuhde. Ammattina ystävä, pyrin luomaan samanlaisen luottamussuhteen kuin ystävän kanssa kuitenkin pitäen suhteen ammattimaisena.

Määrittelemme yhdessä terapiasuhteen keston tilanteesi ja tarpeesi mukaan (3-20x). Suosittelen ainekin 3x, jotta saamme eheän kokonaisuuden ja prosessi ei jää kesken. Päätämme kuitenkin joka kerta uudelleen onko meidän vielä tarpeen tavata.

Varaa aika whatsapp +358442405489


Työnohjauksellista terapiaa

Vaikuttavaa lyhytterapiaa työntekijöille, esimiehille ja/tai johtajille. Työhyvinvointia voidaan parantaa paljon puhumalla, kun puhutaan henkilölle tärkeistä asioista. Lyhytterapia on tehokasta ja sopii kaikille. Voimme yhdistää myös terapian ja liikunnan samaan palveluun.

Suunnitellaan yhdessä teidän yhteisölle ja teidän tavoitteisiin sopiva paketti!


Kehollinen terapia

Palvelukokonaisuus jossa yhdistyy perinteinen terapia ja joogan keholliset avaukset.

Yleensä tapaamiset alkavat keskustellen. Puhumme syistä jotka ovat tuoneet luokseni, oli se sitten miten epämääräistä tahansa. Sen jälkeen teemme harjoituksen, jonka tarkoitus on käsitellä keskusteltuja aiheita myös kehosta. Kaikki yhdessä tapaamisessa tai eri käyntikerroilla.

Fyysinen osa tapaamisesta sisältää asanaa (joogan asentoja), hengitysharjoituksia, mielikuvaharjoituksia ja /tai liikettä. Tapaamisen lopussa tiivistämme oleellisen sisällön yhdessä ja keskustelemme mahdollisista kotitehtävistä. Päätämme joka kerta uudelleen onko meidän syytä tavata vielä.

Yksi tapaaminen kestää 60-90min.

Kysy vapaata aikaa whatsapp +358442405489

Terapia hinnasto

Yksilöterapia kertakäynti

60min

80€

Terapia 3x

3x 60min

180€

Voimaannuttava valokuvaus

osana terapiaa. ei se valokuva vaan kuvattavana oleminen.

150€

Työterapia

työnohjauksellinen lyhytterapia yksilölle

80€

Työterapia

työnohjauksellinen lyhytterapia ryhmälle

300€