Studio

Ota meihin yhteyttä

YOGA AND MORE

Kauppalankatu 25, 45100 Kouvola

044 2405489

Auton saat helposti parkkiin, Ahdinkatu tai sumulaakson iso p-paikka.


YOGA AND MORE studio

Meiltä löydät monipuolisesti erilaisia palveluita oman hyvinvointisi tukemiseksi.

Avoimia joogatunteja mm. yin ja yang (flow) joogaa, sekä ilmajooga. Terapia, valmennus, joogahieronta, akupunktio ja äänimaljahoidot.

Meillä on myös paljon omia pienryhmiä, masterclasseja, retriittejä, workshoppeja, TYHY/TYKY, koulutuksia ja muita tapahtumia.

Studio @kauppalankatu25

Löydät kaikki tuntimme ajanvarauskalenteristamme.

Ovet aukeaa viimeistään 15min ennen tunnin alkua, peruthan varauksesi 4h ennen tunnin alkua tai laskutamme täyden hinnan tunnista. 

Meillä käy maksutapoina yleisimmät pankkikortit, käteinen, liikuntaetu (smartum, e-passi ja edenred; YOGA AND MORE), voit myös ostaa paikan verkkokaupastamme.

Yhteistyökumppanit

Auringonkukka desing tekee pellavasta kaikkea kivaa. Käsitöinä Myllykoskelta. Saat -10% bolstereista ja hiekkasäkeistä koodilla YOGAANDMORE. Hänellä myös pieni shoppi studiolla.

Teen yhteistyötä Kymenlaakson selkäyhdisyksen kanssa. Yhdistyksen jäsenille suunniteltu joogatunti keskiviikkoisin 11-12, hintaan 10€ jäsenet / muut 15€ @kauppalankatu25

Kaikki mitä voit harjoitukseesi tarvita. Koodilla JOOGAGALLERIA10 saat -10% valikoimasta, myös jo alennetut tuotteet. Heidän tuottteitaan myös myynnissä studiolla.